07 Mai 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 7 mai 2018

Accident rutier

La data  de 5 mai a.c, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Turcoaia, a acroșat o minoră de 8 ani, care s-a angajat în traversarea părții carosabile fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul  auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

  •  

 

300 kg deșeuri feroase confiscate de polițiști

La data de 5 mai a.c, polițiștii Postului de Poliție Peceneaga au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din Tulcea, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 300 kg deșeuri feroase, fără a avea documente legale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.000 lei, conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar cantitatea de 300 kg deșeuri a fost ridicată în vederea confiscării.

  •  

 

A condus un moped neînmatriculat și fără permis de conducere

La data de 6 mai a.c, polițiștii Postului de Poliție Niculițel au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din localitatea Niculițel, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere, pe DJ 229, în localitatea Niculițel, județul Tulcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.