06 Februarie 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 6 februarie 2018

Accident rutier produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum

În dimineața zilei de 6 februarie a.c, un bărbat de 28 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ222 C în afara localității Mahmudia, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

  •  

 

Doi bărbați cercetați pentru infracțiunea de furt

La data de 5 februarie a.c, polițiștii Postului de Poliție Jurilovca au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 01/02.02.2018 persoane necunoscute au sustras bunuri din curtea unei locuințe din localitatea Jurilovca, județul Tulcea .

În urma cercetărilor, polițiștii tulceni au identificat doi bărbați de 27 ani și 31 de ani, ambii din localitatea Jurilovca, bănuiți de comiterea săvârșirii infracțiunii de furt, de la care a fost recuperate prejudiciul în valoare de 200 de lei.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt calificat.

  •  

 

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.700 de lei, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.