05 Februarie 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 5 februarie 2018

Accident rutier în afara municipiului Tulcea

La data de 2 februarie a.c, un bărbat de 24 ani, din localitatea București, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Malcoci, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un mal de pământ, ulterior părăsind locul accidentului, fiind identificat după câteva ore de polițiști pe raza municipiului Tulcea.

În urma impactului a rezultat rănirea unei pasagere din auto.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare, conform art. 196 și art. 338 din Codul Penal.

  •  

 

Trei tineri cercetați pentru infracțiunea de furt

La data de 4 februarie a.c, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au fost sesizați despre faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din localitatea Ciucurova, de unde au sustras o sumă de bani.

La aceeași dată, polițiștii au mai fost sesizați de un alt localnic, despre faptul că în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde i-au sustras un laptop.

În urma cercetărilor, polițiștii tulceni au identificat trei tineri de 16 ani și 17 ani, toți din comuna Ciucurova, județul Tulcea, bănuiți de comiterea săvârșirii infracțiunii de furt, de la care au fost recuperate prejudicial în valoare de aproximativ 2.100 de lei.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat.