03 Mai 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 3 mai 2018

Accident rutier

În seara zilei de 1 mai a.c, un bărbat de 24 ani, din comuna Baia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, în afara localității Vișina, comuna Jurilovca, a pierdut controlul volanului autoturismului, a intrat în coliziune cu un stâlp de telefonie, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 29 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost ulterior identificat de polițiști și deținea permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătamare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

 

  •  

 

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație rutieră.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale în valoare de 47.560 de lei, au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.