29 Ianuarie 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 29 ianuarie 2018

Infracțiuni la regimul rutier

În seara zilei de 26 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 29 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajului, din municipiu, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

         S-a întocmit dosar penal.

 

În noaptea de 27/28 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Văcăreni împreună cu polițiștii Postului de Poliție Luncavița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Luncavița, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Niculițel au depistat un bărbat de 72 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Niculițel, județul Tulcea, având  o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal.

 

În ziua de 28 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Mihail Kogălniceanu, din județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  •  

 

Mandat penal executat de polițiștii tulceni

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Valea Nucarilor și Serviciului Acțiuni Speciale au acționat pe raza localității Valea Nucarilor, unde au reținut un bărbat de 39 de ani, din Tulcea, împotriva căruia Judecătoria Tulcea a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 1 an și 4 luni, pentru săvarșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

  •  

       

Acțiuni ale polițiștilor tulceni pe tronsonul Ciucurova-Topolog

În perioada 27- 28 ianuarie a.c. polițiștii tulceni au acționat pe raza localităților Ciucurova și Topolog pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

Astfel că, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog împreună cu polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat și sancționat 33 de conducători auto, pentru nerespectarea regulilor de circulație. Valoarea sancțiunilor s-a ridicat la aproximativ 10.000 de lei.

Acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere vor continua.