13 Martie 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 13 martie 2018

Depistat fără permis de conducere și sub influența alcoolului

La data de 12 martie a.c, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 23 de ani din municipiul Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Prislav din municipiul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

  •  

 

Activitatea polițiștiilor rutieri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație.

Au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.780 de lei, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier.