12 Martie 2018Sursa: IPJ TULCEA

Buletin de presa din 12 martie 2018

Accident rutier în localitatea Topolog

La data de 9 martie a.c, un bărbat de 53 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Topolog, a acroșat un bărbat de 58 de ani care se deplasa pe marginea părții carosabile. Ulterior conducătorul auto a părăsit locul accidetului fiind identificat la scurt timp de polițiști.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

  •  

 

Accident rutier în afara municipiului Tulcea

La data de 10 martie a.c, un bărbat în vârstă de 60 ani din municipiul Tulcea, în timp ce  conducea un autoturism pe DN 22E87, în afara municipiului Tulcea spre localitatea Mihail Kogălniceanu, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier ,,ocolire,,  montat în capătul unui pod rutier,  a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un parapet metalic.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere din autoturism.

         Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

  •  

 

Depistat fără permis de conducere

La data de 11 martie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un minor de 15 ani din localitatea Ciucurova care conducea un autoturism în  localitatea Ciucurova, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul i-a fost încredințat de un bărbat de 27 ani din localitatea Ciucurova, care cunoștea faptul că nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar.

  •  

 

Percheziții domiciliare la trei minori bănuiți de comiterea infracțiunii de furt

La data de 10 martie a.c, polițiștii Secției 3 Poliție Baia împreună cu polițiștii Posturilor de Poliție Ciucurova, Topolog și Slava Cercheză, au efecutat două percheziții domiciliare la trei minori cu vârstele cuprinse între 14 ani și 17 ani, toți din localitatea Ciucurova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 06/07.03.2018, minorii ar fi pătruns într-o societate comercială din localitatea Ciucurova și ar fi sustras suma de 7.000 de lei, 15 cartoane de țigări și alte bunuri alimentare și nealimentare, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.                                                           

În urma perchezițiilor, polițiștii tulceni au identificat și ridicat în vederea confiscării 146 pachete cu țigarete, suma de 2.850 lei și alte bunuri alimentare și nealimentare.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Cercetările continuă.

  •   

 

 

Accident rutier în municipiul Tulcea

La data de 10 martie a.c, o femeie de 38 de ani comuna Nufăru, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada I.L.Caragiale din municipiul Tulcea,  a accidentat un minor de 8 ani din Tulcea, care se angajase  în traversarea strazii în fugă prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

  •  

 

Accident rutier pe DJ 223A, cu părăsirea locului accidentului

La data de 10 martie a.c, polițiștii Poliției Orașului Babadag au fost sesizați despre faptul că pe DJ 223A,  între localitățile Casimcea și Razboieni a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

O femeie de 26 ani din Tulcea în timp ce conducea autoturismul pe DJ223A,  într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un cap de pod, apoi aceasta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager de 73 ani din auto.

Conducătorul auto nu deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  •  

 

Un minor și un bărbat au fost prinși în flagrant de polițiști

În seara zilei de 10 martie a.c, polițiștii Postului de Poliție Turcoaia împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci aflându-se în executarea serviciului de patrulare intercomunală au prins în flagrant un minor 17 ani  și un bărbat din 20 ani, ambii din localitatea Turcoaia , județul Tulcea, care sustrăgeau bunuri dintr-o locuință din localitatea Turcoaia.

Cei doi tineri au profitat de lipsa proprietarilor, au pătruns în locuință și ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri de valoare.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.