11 Iunie 2018Sursa: IGPR

Buletin de presa din 11 iunie 2018

Evenimente din perioada 08 – 10.06.2018

 

 

Depistat la volan, deși avea permisul reținut

        În week-end, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de de 42 ani din loc. Oradea, jud. Bihor, care conducea un auto pe str. Gloriei din mun. Tulcea, având permisul de conducere în poziția reținut.

       A fost întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Conducea fără permis

În week-end, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au depistat un bărbat de 20 de ani, din loc. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Murighiol, jud. Tulcea, fără a avea permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Depistat la volan sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Serviciului Rutir au depistat un bărbat de 31ani, din loc. Horia, jud. Tulcea, care conducea un auto între loc. Horia și loc. Balabancea, jud. Tulcea, având o concentrație de de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Cu alcool la volan

      În week-end, polițiștii Postului de Poliție Peceneaga au depistat un bărbat de 37 ani din com. Peneneaga, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Peceneaga, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,85 g/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Accident rutier la Peceneaga

Un bărbat de 27 de ani din loc. Jijila jud. Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară în loc. Peceneaga, jud. Tulcea, la efectuarea manevrei de mers înapoi, din cauza neasigurării la efectuarea manevrei, a acroșat o femeie de 83 ani din Tulcea, care mergea pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

  •  

 

Accident rutier între Ciucurova și Slava Cercheză

Un bărbat de de 26 de ani, din loc. Constanța, în timp ce conducea un auto între loc. Ciucurova și loc. Slava Cercheză, jud. Tulcea, a pierdut controlul vehiculului, care a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și pasagerului din auto.

Conducătorul auto nu poseda permis de conducere și avea o concentrație de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

  •  

 

La volan sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au depistat un bărbat de 48 de ani, din loc. Focsani, jud. Vrancea, care conducea un auto în loc. Murighiol, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Conducea fiind sub influența băuturilor alcoolice

În week-end, polițiștii Posturilor de Poliție de Poliție Ceamurlia de Jos și Baia au depistat un bărbat de de 45 ani, din loc. Baia, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Lunca, com. Ceamurlia de Jos, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Depistat la volan, deși se afla sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 41 de ani, din loc. Peceneaga, jud. Tulcea, care conducea o autoutilitară în loc. Peceneaga jud. Tulcea, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Conducea un auto, deși se afla sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 36 ani, din loc. Sarichioi, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Sarichioi, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Accident rutier cu biciclist

În seara zilei de 10.06.2018, un minor de de 13 ani, din mun. Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă pe str. Gării din mun. Tulcea, a ocolit o groapă și a căzut de pe bicicletă.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului