Caută în arhivă
Afişează

12 polițiști din cadrul Poliției Orașului Babadag au fost dotați cu camere video pe care le folosesc în executarea serviciului zilnic

Citeşte tot

În perioada 01-14.02.2018, polițiștii tulceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor silvice. Au constatat 6 infracțiuni și au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale.

Citeşte tot

În ultimele 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 28 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale.

Citeşte tot

Ieri, 06.02.2018, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru verificarea sistemelor de pază a societăților comerciale de pe raza județului, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale în [...]

Citeşte tot

În urma controalelor efectuate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale și au fost confiscate 2,24 metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 1.400 de lei.

Citeşte tot

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat, pentru 24 de ore, pentru două infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și o infracțiune de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citeşte tot

În perioada 02–04.02.2018, polițiștii rutieri au demarat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. Peste 320 sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 16 permise de conducere au fost [...]

Citeşte tot

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au ridicat în vederea confiscării peste 240 kg de pește.

Citeşte tot

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a primit mulțumiri de la două firme din Tulcea pentru reușita în identificarea persoanelor care au comis mai multe infracțiuni de furt. Prejudiciul în valoare de 2.800 euro și 2.000 de lei [...]

Citeşte tot

În ultimele 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 31 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 117 de sancțiuni contravenționale.

Citeşte tot