06 Februarie 2018Sursa: IPJ TULCEA

BĂRBAT REȚINUT DUPĂ CE A COMIS MAI MULTE INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat, pentru 24 de ore, pentru două infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și o infracțiune de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 29 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au deplasat la un eveniment rutier din municipiul Tulcea, unde au identificat un bărbat de 43 de ani, din Tulcea,care în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei a intrat în coliziune cu două autoturisme staționate.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii tulceni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

         

La data de 1 februarie a.c, același bărbat a fost identificat de polițiștii tulceni în timp ce conducea un  autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Tulcea, având o concetrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei a intrat în coliziune cu patru autoturisme staționate regulamentar.

În acel moment conducătorul auto avea permisul de conducere reținut din data de 29.01.2018 .

 

La data de 2 februarie a.c, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar, la data de 3 februarie a.c, reprezentanții parchetului au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

Cercetările continuă.